BOO RAAN

Thai Restaurant.
Dit is absoluut een topadres voor liefhebbers van de authentieke Thaise keuken. Op 400m van B&B Aquavit, dus geen bob nodig! Het concept is food sharing, je bestelt enkele gerechten die centraal op de tafel komen. Op tijd reserveren is noodzakelijk want dit restaurant is erg in trek!

Één Michelin ster 2021. Boo Raan is het beste Thaise restaurant in de Benelux.
Score van 13/20 door Gault&Millau 2017 
en Aziatische Chef van het Jaar!
Maandag en dinsdag gesloten.
Op 500 meter van onze B&B Aquavit.

Boo Raan, Edward Verheydestraat 17, Knokke. Google Maps
+32 476 303048 - www.booraan.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook

Bistro l'Atelier

Bistro
Een gezellige bistro met vriendelijke bediening. Bistro l'Atelier in Knokke heeft een kleine kaart met ook wisselende suggesties. Kok Jean-Luc maakt heerlijke gerechten. Perfect op smaak gebracht en met verse ingrediënten. De Bouillabaise van de Noordzee is er heerlijk en copieus! Een aanrader tijdens je verblijf in B&B Aquavit.

Woensdag en donderdag gesloten.
Op 250 meter van onze B&B AQUAVIT.
Bistro l'Atelier, Gemeenteplein 15, Knokke. Google Maps
+32 474 116553 - Facebook

Pizzeria il Mercato

Pizzeria Napolitana Originale
Top pizza's, bereid door een Napolitaanse pizzaiolo en gebakken in een originele Biscotto di Sorrento houtoven. Heerlijke korst en belegd met de beste ingrediënten.

Maandag gesloten.
Op 200 meter van onze B&B AQUAVIT.
Il Mercato, Gemeenteplein 9, Knokke. Google Maps
+32 50 660226. Reserveren kan voor de shiften van 18:00, 20:00 en 21:30 - Facebook

The Butler

Brasserie
Een gevestigde waarde in Knokke. The Butler biedt een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De mosselen zijn er heerlijk. De gerechten zijn gevarieerd, verschillende pasta's, een lekkere moot vis en vlees van zeer goede kwaliteit. Je wordt er altijd vriendelijk bediend. Het buitenterras is overdekt en in de winter verwarmd.

Maandag en dinsdag gesloten.
Op 750 meter van onze B&B Aquavit.
The Butler, Verweeplein 24, Knokke. Google Maps
+32 50 627778 - Facebook

Il Trionfo

Italiaans, gastronomisch
Vergeet het Italiaans restaurant om de hoek, geen bolognaise of pizza. Il Trionfo is top-gastronomie. Dit restaurant wordt gerund door de familie Pungitori. Mama en zoon Gusti toveren de heerlijkste gerechten uit hun fornuis en papa en dochters runnen de zaal. Il Trionfo is ook de fiere winnaar van diverse horeca awards. Zeker tijdig reserveren. Il Trionfo is een absolute aanrader!

Score van 15,5/20 door Gault&Millau 2017
Dinsdag en woensdag en donderdagnamiddag gesloten.

Op een kwartiertje stappen van onze B&B Aquavit.
Il Triono, Paul Parmentierlaan 203, Knokke. Google Maps
+32 50 604080 - www.iltrionfo.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook

Bristol

Brasserie
Dit is ongetwijfeld één van de betere brasseries in Knokke-Heist. De keuken is verrassend en seizoensgebonden, heerlijke asperges en fijne wildgerechten. Het interieur is bijzonder stijlvol. Hun paradepaardje is de tomaat-garnaal die al veel gekende chefs heeft kunnen bekoren. De ligging langs de zeedijk geeft je een uniek uitzicht op het strand.

Score van 15/20 door Gault&Millau 2017
Woensdag en donderdag gesloten.

Op 3,8 km van onze B&B Aquavit.
Brasserie Bristol, Zeedijk 291, Heist. Google Maps
+32 50 512112 - www.brasseriebristol.be  - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook

Alexandra

Franse keuken
Restaurant Alexandra biedt toegankelijke gastronomische gerechten in een aangenaam kader. Je wordt er vriendelijk bediend. Hier eet je heerlijke visgerechten, maar evengoed een goed stukje vlees en seizoensgebonden suggesties. Alexandra is gekend voor haar Noordzeetafel en handgemaakte garnaalkroketjes.

Donderdag en vrijdag gesloten.
Een digestieve wandeling van 20 minuutjes.
Alexandra, Van Bunnenplein 17, Knokke. Google Maps
+32 50 606344 - www.restaurantalexandra.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Facebook