bb-aquavit kamer boven

Een goed bed en een goed ontbijt, twee heel belangrijke elementen in een Bed & Breakfast. De kamer op de bovenverdieping van B&B Aquavit in Knokke is een ruime kamer met veel licht en een balkon. Het 1,80m brede en 2,10m lange bed is een Belgisch bed van het gekende Revor merk. Het biedt je een aangenaam comfort tijdens je verblijf in onze B&B Aquavit. 

Deze kamer is voorzien van Airconditioning. De stille Mitsubishi airco zorgt voor een maximum aan comfort op warme zomerdagen.

Geniet in alle comfort van de grote inloopdouche met regenkop. Ideaal na een dagje fietsen, zonnen, surfen of zeilen.

Onze badkamerproducten zijn biologische en botanische huidverzorginsprodukten van het merk Likami, superfood for skin. Heerlijk zachte handdoeken liggen klaar na je verkwikkende douche.

Ontbijt in Bed & Breakfast Aquavit in Knokke

Je ontbijt bestaat uit vers geurende broodjes en croissants, een fruitslaatje van het huis, vers geperst sinaasappelsap, wat kaas en charcuterie en heerlijke zelfgemaakte confituur. Uiteraard vergezeld van een kop dampende koffie van onze Knokse koffiebrander Dumolyn. Het ontbijt neem je op het tijdstip naar keuze in de privacy van je kamer. Het wordt met een dienstliftje tot in de kamer gebracht.

We adviseren jullie graag voor restaurants in de buurt, voor wandeltochten in de polders of richting van het Zwin of een mooie fietstocht in de Zwinstreek. Op woensdagvoormiddag en zaterdagvoormiddag vind je op 200 meter van onze B&B de lokale groenten- en bloemenmarkt. Je ontdekt er lokale producten en er heerst een leuke sfeer.

De kamer boven bereik je via de trap. Onze beide kamers hebben een minibar en een flatscreen TV. Er is gratis wifi beschikbaar. 

CHECK BESCHIKBAARHEID