B&B Aquavit kamer beneden

De kamer op de benedenverdieping van B&B Aquavit in Knokke is een ruime en lichte kamer met klein privé terrasje. Het extra large en lange bed is een Belgisch bed van het gekende Revor merk en meet 1,80m op 2,10m. Het biedt je een aangenaam comfort tijdens je verblijf in onze Bed and Breakfast Aquavit.

Deze kamer is voorzien van Airconditioning. De stille Mitsubishi airco zorgt voor een maximum aan comfort op warme zomerdagen.

De badkamer kan met een schuifdeur van de kamer worden afgesloten. De ruime douche met regenkop spoelt in alle comfort zon, zout en zand van je lichaam na een dagje zonnen, wandelen of fietsen.

Onze badkamerproducten zijn biologische en botanische huidverzorginsprodukten van het merk Likami, superfood for skin evenals lekker geurende douche-gel en shampoo van Rituals. Heerlijk zachte handdoeken liggen klaar na je verkwikkende douche.

Ontbijt in Bed & Breakfast Aquavit in Knokke

Je ontbijt bestaat uit vers geurende broodjes en croissants, een fruitslaatje van het huis, vers geperst sinaasappelsap, wat kaas en charcuterie en heerlijke zelfgemaakte confituur. Uiteraard vergezeld van een kop dampende koffie van onze Knokse koffiebrander Dumolyn. Het ontbijt neem je op een tijdstip naar keuze in de privacy van je kamer. 

We adviseren jullie graag voor lekkere restaurants in de buurt, voor korte of lange wandeltochten in de polders of richting het Zwin. Onze B&B is een ideaal uitvalspunt voor enkele mooie fietstochten in de Zwinstreek. Op woensdagvoormiddag en zaterdagvoormiddag is er vlakbij de groenten- en bloemenmarkt. Je ontdekt er lokale producten en er heerst een leuke sfeer. Deze markt ligt op 200 meter van onze Bed & Breakfast.

Onze kamers hebben allen een geluidloze koelkast en een flatscreen TV. Er is gratis koffie en thee en er is gratis wifi beschikbaar. 

CHECK BESCHIKBAARHEID