B&B Aquavit

 

Welkom op B&B Aquavit aan de Noordzeekust, kom herbronnen, relaxen,  er even tussenuit, geniet van wat onze badstad Knokke-Heist te bieden heeft op gebied van restaurants, natuur en cultuur.

Boek een kamer via onze site en krijg een fles lekkere Cava gratis aangeboden!

B&B Aquavit in Knokke-Heist 
Elk seizoen heeft zijn charme. In de lente in Knokke staat het broedseizoen in het Zwin voor de deur, talrijke vogelsoorten komen er zich nestelen. De zomer is een bruisende periode. Zon, zee en strand zijn dan de trefwoorden! De herfst is een ideaal moment om een dikke trui en jas aan te trekken en een fikse strandwandeling te maken als de Noordzeewind hard over zee en strand blaast. De winter brengt Knokke mooie en frisse zonnige winterdagen. Een wandeling langs bomen met aangevroren mist, of de polderlandschappen onder een sneeuwtapijt. Knokke heeft je veel te bieden!

Onze Bed & Breakfast Aquavit in het centrum van Knokke is je toevluchtsoord na een drukke werkweek. Een overnachting in onze B&B Aquavit is ontspannen, centraal in het hart van Knokke. Geniet van onze Noordzee kust! 


B&B Aquavit in Knokke op FacebookB&B Aquavit on Facebook| B&B Aquavit on Pinterest| gratis draadloos internetGratis WiFi draadloos internet in B&B Aquavit in Knokke